Kort om mig

Kort om mig

Mit navn er Egon, jeg er 27 år gammel og har lige afsluttet min kandidat på IT Universitetet i Digital design og kommunikation. Jeg har tidligere læst på KEA som Multimediedesigner og efterfølgende taget en bachelorgrad i e-Konceptudvikling. I dag er jeg jobsøgende og vil rigtig gerne arbejde inden for den kreative branche.

Jeg brænder for at arbejde med det visuelle og det grafiske udtryk og samtidig kombinere det kreative arbejde med det tekniske hvorfor jeg også har valgt ovennævte uddannelsesstig. Jeg elsker at kæle for detaljer og skabe resultater som tilfredsstiller kundernes behov men også målgruppens.

Jeg har tidligere drevet egen virksomhed, BeautyBeast, gennem tre år hvilket har styrket mine kreative og tekniske kompetencer. At være selvstændig kræver desuden fleksibilitet og god omstillingsparathed da uforudsete arbejdsopgaver og nye deadlines ofte dukker op. Jeg er derfor vant til at arbejde i pressede situationer og klar til at gribe en ildkugle fra højre når behovet opstår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.