Gulvafhøvling af gamle plankegulve – gulvafslibning-pris

Valg af gulvbehandling afhænger både af, hvilket rum der er tale om, hvor meget trafik der er, boligens udtryk og selvfølgelig den personlige smag.

http://gulvafslibning-pris.dk/gulvafslibning-priser/

Gulvafslibning og forskjellige typer

Spritbaseret lak er ­hovedsageligt til anvendelse på ­tidligere spritlakerede trægulve.

Gulvafslibning København og Storkøbenhavn

Gulvafslibning og olie til dørtrin

En af grundene er erfaringen med at styre de store slibemaskiner.

Oliering af trægulve er et af specialerne hos os, som tilbyder et stort udvalg af behandlinger af trægulve, tilpasset og afstemt til det individuelle behov, og type af gulv.

  • trægulv med sort fuge
  • montering af lister
  • træteknik
  • gulvbehandling med voks
  • guide til gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvbehandling grønnsåpe

Gulve, der ikke er behandl et korrekt, bliver hurtigt grimme at se på, imens et korrekt behandlet gulv, får hjemmet til at fremstå flot og elegant.

Et smukt trægulv er en vitig del af boligen

Udlejning af maskiner hos malerfirmaer er et hit – men man skal være opmærksom på, at der kan løbe ekstra omkostninger på, i form af sandpapir og ekstra arbejde.

Når man er færdig med afslibning, er det meget vigtigt umiddelbart efter slibning at efterbehandle dem med en gulvbehandling, der er frit valg at vælge imellem, lak, lud, ol ie, og evt.

Gulvafslibning samt maling til trægulve

Klar lak / Natur lak – findes i mat, silke mat, blank og halvblank Og naturligvis er der mulighed for professionel rådgivning, altid.

En gulvslibning tilfører boligen eller kontoret et helt nyt udtryk – og gør gamle og triste gulve lyse og levende at se på. gulvafslibning-pris